Søk i matvaretabellen:

Eplepai

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
57g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
930kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
220kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
12g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,9g 135
C12:0
(fatty acids)
0,72g 135
C14:0
(fatty acids)
0,64g 135
C16:0
(fatty acids)
1,6g 135
C18:0
(fatty acids)
1,1g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,15g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,2g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,067g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,8g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,4g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,3g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,47g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0031g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0016g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0040g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0022g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0029g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,40g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,6g 135
Kolesterol
(cholesterol)
11mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
26g 80
Stivelse
(starch, total)
14g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
12g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
5,1g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,0g 135
Protein
(protein, total)
2,6g 135
Salt
(salt)
0,23g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
140RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
130µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
70µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,4µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,5alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,020mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,40mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 135
Folat
(folate, total)
4,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
2,0mg 135
Kalsium
(calcium)
8,0mg 135
Jern
(iron, total)
0,30mg 135
Natrium
(sodium)
90mg 135
Kalium
(potassium)
130mg 135
Magnesium
(magnesium)
11mg 135
Sink
(zinc)
0,20mg 135
Selen
(selenium)
1,0µg 135
Kopper
(copper)
0,050mg 135
Fosfor
(phosphorus)
86mg 135
Jod
(iodine)
3,1µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0253
Pie, sweetened (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1245
Apple
C0213
Fruit, peel undetermined, core, pit or seed removed
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0207
Filled or stuffed
H0221
Fat or oil added
H0319
Wheat added
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: