Søk i matvaretabellen:

Risgrøt, med lettmelk

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Grøt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
81g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
330kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
79kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,2g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,68g 135
C12:0
(fatty acids)
0,037g 136
C14:0
(fatty acids)
0,11g 136
C16:0
(fatty acids)
0,34g 136
C18:0
(fatty acids)
0,12g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,36g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,016g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,26g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,070g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,041g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0094g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0010g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,012g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,044g 135
Kolesterol
(cholesterol)
4,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
14g 80
Stivelse
(starch, total)
10g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,5g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,10g 135
Protein
(protein, total)
3,2g 135
Salt
(salt)
0,57g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
12RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
11µg 87a
Beta-karoten
(beta-carotene)
6,0µg 87a
Vitamin D
(vitamin D)
0,010µg 87a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,020alfa-TE 87a
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 87a
Riboflavin
(riboflavin)
0,11mg 87a
Niacin
(niacin, preformed)
0,20mg 87a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 87a
Folat
(folate, total)
5,0µg 87a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,30µg 87a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 87a
Kalsium
(calcium)
72mg 135
Jern
(iron, total)
0,10mg 135
Natrium
(sodium)
230mg 135
Kalium
(potassium)
120mg 135
Magnesium
(magnesium)
10mg 135
Sink
(zinc)
0,50mg 135
Selen
(selenium)
1,0µg 135
Kopper
(copper)
0,030mg 135
Fosfor
(phosphorus)
88mg 135
Jod
(iodine)
11µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0106
Prepared grain or starch product (US CFR)
A0822
Savoury cereal dish (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0134
Semisolid with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0018
Boiled and undrained
H0259
Rehydrated
H0321
Rice added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
87a
Beregnet ut fra estimert vitamintap (betakaroten, retinol, vitamin D, tokoferol, tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6, folat, vitamin B12, vitamin C) ved varmebehandling. http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/om_matvaregruppene_i_matvaretabellen
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: