Søk i matvaretabellen:

Vørterkake

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
31g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
280kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
3,6g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,3g 135
C12:0
(fatty acids)
0,15g 135
C14:0
(fatty acids)
0,16g 135
C16:0
(fatty acids)
0,50g 135
C18:0
(fatty acids)
0,26g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,030g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,84g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,037g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,92g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,91g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,58g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,13g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0015g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0012g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0010g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,11g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,65g 135
Kolesterol
(cholesterol)
3,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
53g 80
Stivelse
(starch, total)
39g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
14g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
6,9g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,6g 135
Protein
(protein, total)
6,4g 135
Salt
(salt)
0,31g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
30RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
29µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
14µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,30µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,55alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,25mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,12mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,2mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,090mg 135
Folat
(folate, total)
40µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,10µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
44mg 135
Jern
(iron, total)
1,0mg 135
Natrium
(sodium)
130mg 135
Kalium
(potassium)
240mg 135
Magnesium
(magnesium)
30mg 135
Sink
(zinc)
1,0mg 135
Selen
(selenium)
3,0µg 135
Kopper
(copper)
0,14mg 135
Fosfor
(phosphorus)
110mg 135
Jod
(iodine)
4,7µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0151
Spice or herb added
H0186
Egg added
H0256
Carbohydrate fermented
H0319
Wheat added
H0337
Rye added
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: