Søk i matvaretabellen:

Terte, uten fyll

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
4,0g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
530kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
30g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
13g 135
C12:0
(fatty acids)
1,8g 135
C14:0
(fatty acids)
1,6g 135
C16:0
(fatty acids)
4,2g 135
C18:0
(fatty acids)
2,9g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,39g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,4g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,19g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
10g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
6,3g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
3,4g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
1,2g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0013g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0093g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0048g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,023g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0063g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0081g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,016g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
1,0g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
4,2g 135
Kolesterol
(cholesterol)
65mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
56g 80
Stivelse
(starch, total)
39g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
18g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
17g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,9g 135
Protein
(protein, total)
7,5g 135
Salt
(salt)
0,70g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
360RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
350µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
140µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
3,9µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
4,0alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,16mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,80mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 135
Folat
(folate, total)
16µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,20µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
16mg 135
Jern
(iron, total)
0,90mg 135
Natrium
(sodium)
280mg 135
Kalium
(potassium)
100mg 135
Magnesium
(magnesium)
20mg 135
Sink
(zinc)
0,60mg 135
Selen
(selenium)
4,0µg 135
Kopper
(copper)
0,080mg 135
Fosfor
(phosphorus)
97mg 135
Jod
(iodine)
7,7µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0108
Pastry shell, unsweetened (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0272
Margarine added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: