Søk i matvaretabellen:

Sukkerbrød, med eggekrem, bær, gele

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
71g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
560kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
130kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
4,4g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,3g 135
C12:0
(fatty acids)
0,085g 135
C14:0
(fatty acids)
0,26g 135
C16:0
(fatty acids)
0,98g 135
C18:0
(fatty acids)
0,37g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,10g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,2g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,065g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,0g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,33g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,24g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,029g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0011g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0039g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0019g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,020g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0023g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0027g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,021g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,055g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,26g 135
Kolesterol
(cholesterol)
60mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
20g 80
Stivelse
(starch, total)
4,4g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
9,1g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
13g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,60g 135
Protein
(protein, total)
3,5g 135
Salt
(salt)
0,075g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
65RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
63µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
21µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,48µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,91alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,10mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,20mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 135
Folat
(folate, total)
21µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,40µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
14mg 135
Kalsium
(calcium)
36mg 135
Jern
(iron, total)
0,40mg 135
Natrium
(sodium)
30mg 135
Kalium
(potassium)
98mg 135
Magnesium
(magnesium)
9,0mg 135
Sink
(zinc)
0,30mg 135
Selen
(selenium)
3,0µg 135
Kopper
(copper)
0,030mg 135
Fosfor
(phosphorus)
66mg 135
Jod
(iodine)
7,6µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1012
Sugar-producing plant
C0157
White sugar
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
G0014
Boiled
H0147
Fruit added
H0165
Gelatin added
H0186
Egg added
H0296
Cream added
H0319
Wheat added
H0351
Chemical leavening agent added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: