Søk i matvaretabellen:

Bløtkake, med krem, syltetøy

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
46g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
310kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
19g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
12g 135
C12:0
(fatty acids)
0,55g 136
C14:0
(fatty acids)
1,7g 136
C16:0
(fatty acids)
5,0g 136
C18:0
(fatty acids)
1,9g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,58g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,8g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,28g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,1g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,74g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,59g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,082g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0019g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,015g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0074g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,045g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0096g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,012g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,037g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,15g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,66g 135
Kolesterol
(cholesterol)
140mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
28g 80
Stivelse
(starch, total)
8,3g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
20g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
18g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,60g 135
Protein
(protein, total)
5,0g 135
Salt
(salt)
0,13g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
270RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
270µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
110µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,91µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,7alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,080mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,18mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,20mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 135
Folat
(folate, total)
20µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,60µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
2,0mg 135
Kalsium
(calcium)
51mg 135
Jern
(iron, total)
0,60mg 135
Natrium
(sodium)
53mg 135
Kalium
(potassium)
97mg 135
Magnesium
(magnesium)
10mg 135
Sink
(zinc)
0,50mg 135
Selen
(selenium)
5,0µg 135
Kopper
(copper)
0,040mg 135
Fosfor
(phosphorus)
100mg 135
Jod
(iodine)
10µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1201
Cow
C0161
Heavy cream
E0134
Semisolid with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0122
Jelly, jam or preserve added
H0186
Egg added
H0319
Wheat added
H0358
Aerated by whipping
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: