Søk i matvaretabellen:

Sukkerbrød

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
32g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
290kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,8g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,6g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,017g 136
C16:0
(fatty acids)
1,1g 136
C18:0
(fatty acids)
0,41g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,3g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,12g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,0g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,92g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,80g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,029g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0046g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0091g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0046g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,075g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0046g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0046g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,091g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,12g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,88g 135
Kolesterol
(cholesterol)
220mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
50g 80
Stivelse
(starch, total)
21g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
29g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
29g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,0g 135
Protein
(protein, total)
9,9g 135
Salt
(salt)
0,27g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
110RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
110µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
2,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,0alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,15mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,29mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,40mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,090mg 135
Folat
(folate, total)
42µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,2µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
39mg 135
Jern
(iron, total)
1,5mg 135
Natrium
(sodium)
110mg 135
Kalium
(potassium)
110mg 135
Magnesium
(magnesium)
16mg 135
Sink
(zinc)
1,0mg 135
Selen
(selenium)
12µg 135
Kopper
(copper)
0,080mg 135
Fosfor
(phosphorus)
190mg 135
Jod
(iodine)
19µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1713
Hen
C0225
Whole egg without shell
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0319
Wheat added
H0351
Chemical leavening agent added
H0358
Aerated by whipping
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0001
Packing medium not known
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: