Søk i matvaretabellen:

Smultringer

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
20g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2000kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
470kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
31g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
16g 135
C12:0
(fatty acids)
3,2g 136
C14:0
(fatty acids)
1,9g 136
C16:0
(fatty acids)
3,3g 136
C18:0
(fatty acids)
7,3g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,26g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
10g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,12g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,1g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,6g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,4g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,15g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0067g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0031g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,020g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0044g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0056g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,017g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,19g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,4g 135
Kolesterol
(cholesterol)
61mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
41g 80
Stivelse
(starch, total)
25g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
17g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
15g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,3g 135
Protein
(protein, total)
5,8g 135
Salt
(salt)
0,053g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
120RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
120µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
48µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,40µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,7alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,11mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,10mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,50mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 135
Folat
(folate, total)
15µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,30µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
34mg 135
Jern
(iron, total)
0,70mg 135
Natrium
(sodium)
21mg 135
Kalium
(potassium)
100mg 135
Magnesium
(magnesium)
16mg 135
Sink
(zinc)
0,50mg 135
Selen
(selenium)
4,0µg 135
Kopper
(copper)
0,060mg 135
Fosfor
(phosphorus)
89mg 135
Jod
(iodine)
6,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0248
Doughnut (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0105
Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0029
Deep-fried
H0186
Egg added
H0227
Flavoring, spice or herb added
H0233
Fat or oil coated
H0262
Animal fat or oil added
H0296
Cream added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: