Søk i matvaretabellen:

Skolebrød, med melisglasur, eggekrem, kokos, kjøpt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
30g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
330kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
11g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,6g 135
C12:0
(fatty acids)
1,8g 135
C14:0
(fatty acids)
0,73g 135
C16:0
(fatty acids)
0,81g 135
C18:0
(fatty acids)
0,29g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,4g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,034g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,4g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,9g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,5g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,38g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,38g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,6g 135
Kolesterol
(cholesterol)
1,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
50g 80
Stivelse
(starch, total)
34g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
15g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
14g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,7g 135
Protein
(protein, total)
6,5g 135
Salt
(salt)
0,34g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
2,2RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
2,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
2,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,79µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,9alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,20mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,090mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,2mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 135
Folat
(folate, total)
39µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,10µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
29mg 135
Jern
(iron, total)
0,90mg 135
Natrium
(sodium)
130mg 135
Kalium
(potassium)
150mg 135
Magnesium
(magnesium)
23mg 135
Sink
(zinc)
0,90mg 135
Selen
(selenium)
3,0µg 135
Kopper
(copper)
0,090mg 135
Fosfor
(phosphorus)
95mg 135
Jod
(iodine)
3,4µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0151
Sweet roll or sweet bun (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0136
Seed, skin undetermined, germ present
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0184
Milk added
H0207
Filled or stuffed
H0256
Carbohydrate fermented
H0749
White sugar added
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: