Søk i matvaretabellen:

Sirupskake

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
32g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
270kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,3g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,47g 135
C12:0
(fatty acids)
0,019g 136
C14:0
(fatty acids)
0,058g 136
C16:0
(fatty acids)
0,24g 136
C18:0
(fatty acids)
0,066g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,010g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,22g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,011g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,18g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,36g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,29g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,024g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,026g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,30g 135
Kolesterol
(cholesterol)
1,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
56g 80
Stivelse
(starch, total)
31g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
23g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
19g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,0g 135
Protein
(protein, total)
6,4g 135
Salt
(salt)
0,060g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
5,3RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
5,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
4,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,030µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,36alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,14mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,080mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,70mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 135
Folat
(folate, total)
10µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,20µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
68mg 135
Jern
(iron, total)
0,80mg 135
Natrium
(sodium)
24mg 135
Kalium
(potassium)
220mg 135
Magnesium
(magnesium)
29mg 135
Sink
(zinc)
0,60mg 135
Selen
(selenium)
3,0µg 135
Kopper
(copper)
0,13mg 135
Fosfor
(phosphorus)
99mg 135
Jod
(iodine)
6,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0151
Spice or herb added
H0184
Milk added
H0280
Sugar syrup or sugar syrup solids added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: