Søk i matvaretabellen:

Serinakaker

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Småkaker, søt kjeks, kavring

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
14g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1900kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
460kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
24g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
9,5g 135
C12:0
(fatty acids)
1,3g 135
C14:0
(fatty acids)
1,2g 135
C16:0
(fatty acids)
3,3g 135
C18:0
(fatty acids)
2,1g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,28g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,2g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,16g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,4g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,9g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
2,9g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,85g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0016g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0081g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0042g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,027g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0052g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0065g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,025g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,75g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,5g 135
Kolesterol
(cholesterol)
79mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
53g 80
Stivelse
(starch, total)
30g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
23g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
22g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,7g 135
Protein
(protein, total)
7,3g 135
Salt
(salt)
0,46g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
280RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
270µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
100µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
3,1µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
4,0alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,14mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,10mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,70mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 135
Folat
(folate, total)
19µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,30µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
23mg 135
Jern
(iron, total)
1,0mg 135
Natrium
(sodium)
180mg 135
Kalium
(potassium)
110mg 135
Magnesium
(magnesium)
23mg 135
Sink
(zinc)
0,70mg 135
Selen
(selenium)
5,0µg 135
Kopper
(copper)
0,10mg 135
Fosfor
(phosphorus)
110mg 135
Jod
(iodine)
8,4µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0203
Cookie (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0186
Egg added
H0272
Margarine added
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: