Søk i matvaretabellen:

Rullekake, med smørkrem av margarin

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
24g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
400kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
20g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
8,4g 135
C12:0
(fatty acids)
2,1g 135
C14:0
(fatty acids)
0,80g 135
C16:0
(fatty acids)
1,8g 135
C18:0
(fatty acids)
2,4g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,080g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,8g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,11g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,9g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
5,9g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
2,2g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,86g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0034g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0060g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0034g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,056g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0034g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0034g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,067g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,61g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,4g 135
Kolesterol
(cholesterol)
170mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
48g 80
Stivelse
(starch, total)
12g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
37g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
36g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,60g 135
Protein
(protein, total)
6,3g 135
Salt
(salt)
0,60g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
260RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
250µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
68µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
3,5µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,7alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,10mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,20mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,30mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 135
Folat
(folate, total)
29µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,90µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
27mg 135
Jern
(iron, total)
1,1mg 135
Natrium
(sodium)
240mg 135
Kalium
(potassium)
68mg 135
Magnesium
(magnesium)
10mg 135
Sink
(zinc)
0,70mg 135
Selen
(selenium)
8,0µg 135
Kopper
(copper)
0,050mg 135
Fosfor
(phosphorus)
130mg 135
Jod
(iodine)
13µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1370
Sugar beet
C0238
Root, tuber or bulb
E0151
Solid
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0005
Baked or roasted
H0186
Egg added
H0207
Filled or stuffed
H0319
Wheat added
H0351
Chemical leavening agent added
H0358
Aerated by whipping
J0001
Preservation method not known
K0001
Packing medium not known
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: