Søk i matvaretabellen:

Nøttebunn

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
24g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
410kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
24g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,5g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,011g 136
C16:0
(fatty acids)
1,8g 136
C18:0
(fatty acids)
0,70g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
17g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,12g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
16g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,1g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
3,0g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,041g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0031g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0061g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0031g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,051g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0031g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0031g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,062g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,10g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,1g 135
Kolesterol
(cholesterol)
150mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
37g 80
Stivelse
(starch, total)
2,5g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
34g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
33g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,3g 135
Protein
(protein, total)
9,8g 135
Salt
(salt)
0,13g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
78RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
78µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
4,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,4µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
6,9alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,27mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,23mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,60mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,23mg 135
Folat
(folate, total)
63µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,80µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
2,0mg 135
Kalsium
(calcium)
67mg 135
Jern
(iron, total)
1,9mg 135
Natrium
(sodium)
50mg 135
Kalium
(potassium)
290mg 135
Magnesium
(magnesium)
58mg 135
Sink
(zinc)
1,2mg 135
Selen
(selenium)
8,0µg 135
Kopper
(copper)
0,43mg 135
Fosfor
(phosphorus)
190mg 135
Jod
(iodine)
18µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0135
Bakery product, sweetened (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1533
European filbert
C0155
Seed
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0186
Egg added
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: