Søk i matvaretabellen:

Napoleonskake

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
42g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
310kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
16g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
7,5g 135
C12:0
(fatty acids)
0,75g 135
C14:0
(fatty acids)
0,99g 135
C16:0
(fatty acids)
2,9g 135
C18:0
(fatty acids)
1,5g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,28g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,3g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,15g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,7g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,3g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,3g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,41g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0014g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0081g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0041g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,028g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0052g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0065g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,026g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,39g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,6g 135
Kolesterol
(cholesterol)
83mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
35g 80
Stivelse
(starch, total)
14g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
21g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
19g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,70g 135
Protein
(protein, total)
5,8g 135
Salt
(salt)
0,31g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
200RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
200µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
76µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,8µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,1alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,14mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,30mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 135
Folat
(folate, total)
16µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,50µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
52mg 135
Jern
(iron, total)
0,60mg 135
Natrium
(sodium)
120mg 135
Kalium
(potassium)
110mg 135
Magnesium
(magnesium)
13mg 135
Sink
(zinc)
0,50mg 135
Selen
(selenium)
4,0µg 135
Kopper
(copper)
0,050mg 135
Fosfor
(phosphorus)
94mg 135
Jod
(iodine)
12µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0202
Pastry, sweetened (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0005
Baked or roasted
H0178
Aerated
H0186
Egg added
H0272
Margarine added
H0319
Wheat added
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0001
Packing medium not known
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: