Napoleonskake
Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref | 
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion)  | 
      100% | 0 | 
| Vann (water (moisture))  | 
      42g | 135 | 
| Kilojoule (energy, total metabolisable)  | 
      1300kJ | 61a | 
| Kilokalorier (energy, total metabolisable)  | 
      310kcal | 61b | 
| Fett (fat, total (total lipid))  | 
      16g | 135 | 
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids)  | 
      7,5g | 135 | 
| C12:0 (fatty acids)  | 
      0,75g | 135 | 
| C14:0 (fatty acids)  | 
      0,99g | 135 | 
| C16:0 (fatty acids)  | 
      2,9g | 135 | 
| C18:0 (fatty acids)  | 
      1,5g | 135 | 
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans)  | 
      0,28g | 135 | 
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis)  | 
      4,3g | 135 | 
| C16:1 sum (fatty acids)  | 
      0,15g | 135 | 
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis)  | 
      4,7g | 135 | 
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis)  | 
      2,3g | 135 | 
| C18:2n-6 (fatty acids)  | 
      1,3g | 135 | 
| C18:3n-3 (fatty acids)  | 
      0,41g | 135 | 
| C20:3n-3 (fatty acids)  | 
      0,0014g | 135 | 
| C20:3n-6 (fatty acids)  | 
      0,0081g | 135 | 
| C20:4n-3 (fatty acids)  | 
      0,0041g | 135 | 
| C20:4n-6 (fatty acids)  | 
      0,028g | 135 | 
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids)  | 
      0,0052g | 135 | 
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids)  | 
      0,0065g | 135 | 
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids)  | 
      0,026g | 135 | 
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3)  | 
      0,39g | 135 | 
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6)  | 
      1,6g | 135 | 
| Kolesterol (cholesterol)  | 
      83mg | 135 | 
| Karbohydrat (carbohydrate)  | 
      35g | 80 | 
| Stivelse (starch, total)  | 
      14g | 135 | 
| Mono- og disakkarider (sugars, total)  | 
      21g | 135 | 
| Sukker, tilsatt (sugar, added)  | 
      19g | 135 | 
| Kostfiber (fibre, total dietary)  | 
      0,70g | 135 | 
| Protein (protein, total)  | 
      5,8g | 135 | 
| Salt (salt)  | 
      0,31g | 83 | 
| Alkohol (alcohol)  | 
      0,0g | 50 | 
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv)  | 
      200RAE | 85 | 
| Retinol (retinol (preformed vitamin A))  | 
      200µg | 135 | 
| Beta-karoten (beta-carotene)  | 
      76µg | 135 | 
| Vitamin D (vitamin D)  | 
      1,8µg | 135 | 
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv)  | 
      2,1alfa-TE | 135 | 
| Tiamin (thiamin)  | 
      0,090mg | 135 | 
| Riboflavin (riboflavin)  | 
      0,14mg | 135 | 
| Niacin (niacin, preformed)  | 
      0,30mg | 135 | 
| Vitamin B6 (vitamin B6, total)  | 
      0,050mg | 135 | 
| Folat (folate, total)  | 
      16µg | 135 | 
| Vitamin B12 (vitamin B12)  | 
      0,50µg | 135 | 
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid))  | 
      0,0mg | 135 | 
| Kalsium (calcium)  | 
      52mg | 135 | 
| Jern (iron, total)  | 
      0,60mg | 135 | 
| Natrium (sodium)  | 
      120mg | 135 | 
| Kalium (potassium)  | 
      110mg | 135 | 
| Magnesium (magnesium)  | 
      13mg | 135 | 
| Sink (zinc)  | 
      0,50mg | 135 | 
| Selen (selenium)  | 
      4,0µg | 135 | 
| Kopper (copper)  | 
      0,050mg | 135 | 
| Fosfor (phosphorus)  | 
      94mg | 135 | 
| Jod (iodine)  | 
      12µg | 325 | 
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0202
 - Pastry, sweetened (US CFR)
 - A0821
 - Fine bakery ware (EUROFIR)
 - B1201
 - Cow
 - C0235
 - Milk
 - E0147
 - Whole, shape achieved by forming
 - F0023
 - Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
 - G0005
 - Baked or roasted
 - H0178
 - Aerated
 - H0186
 - Egg added
 - H0272
 - Margarine added
 - H0319
 - Wheat added
 - H0749
 - White sugar added
 - J0001
 - Preservation method not known
 - K0001
 - Packing medium not known
 - M0001
 - Container or wrapping not known
 - N0001
 - Food contact surface not known
 - P0024
 - Human consumer, no age specification
 
Referanser
- 0
 - Vurdert som 100 % spiselig (netto).
 - 50
 - Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
 - 61a
 - Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
 - 61b
 - Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
 - 65
 - Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
 - 80
 - Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
 - 83
 - Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
 - 85
 - Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
 - 135
 - Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
 - 325
 - Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.