Søk i matvaretabellen:

Kransekake

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Småkaker, søt kjeks, kavring

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
6,0g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2000kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
480kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
25g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,9g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
1,5g 136
C18:0
(fatty acids)
0,31g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
16g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,11g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
15g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
5,8g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
5,8g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0031g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0030g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
5,8g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
51g 80
Stivelse
(starch, total)
2,4g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
49g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
47g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
4,7g 135
Protein
(protein, total)
11g 135
Salt
(salt)
0,068g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,17RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
2,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
11alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,10mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,23mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,7mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 135
Folat
(folate, total)
23µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
110mg 135
Jern
(iron, total)
1,6mg 135
Natrium
(sodium)
27mg 135
Kalium
(potassium)
330mg 135
Magnesium
(magnesium)
130mg 135
Sink
(zinc)
1,4mg 135
Selen
(selenium)
2,0µg 135
Kopper
(copper)
0,49mg 135
Fosfor
(phosphorus)
230mg 135
Jod
(iodine)
1,2µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0135
Bakery product, sweetened (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1272
Almond
C0136
Seed, skin undetermined, germ present
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0205
Egg white added
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: