Søk i matvaretabellen:

Fyrstekake, med epler

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
36g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
320kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
14g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
5,8g 135
C12:0
(fatty acids)
0,81g 135
C14:0
(fatty acids)
0,73g 135
C16:0
(fatty acids)
1,9g 135
C18:0
(fatty acids)
1,3g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,17g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,8g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,091g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,6g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,9g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,6g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,53g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0046g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0024g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,014g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0031g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0039g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,011g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,46g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,0g 135
Kolesterol
(cholesterol)
39mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
44g 80
Stivelse
(starch, total)
22g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
22g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
18g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,7g 135
Protein
(protein, total)
4,7g 135
Salt
(salt)
0,28g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
170RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
160µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
69µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,8µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,0alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,10mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,50mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 135
Folat
(folate, total)
11µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,20µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 135
Kalsium
(calcium)
16mg 135
Jern
(iron, total)
0,60mg 135
Natrium
(sodium)
110mg 135
Kalium
(potassium)
110mg 135
Magnesium
(magnesium)
14mg 135
Sink
(zinc)
0,40mg 135
Selen
(selenium)
3,0µg 135
Kopper
(copper)
0,060mg 135
Fosfor
(phosphorus)
89mg 135
Jod
(iodine)
5,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0202
Pastry, sweetened (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0147
Fruit added
H0186
Egg added
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: