Søk i matvaretabellen:

Formkake, fet, dansk sandkake

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
24g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
410kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
23g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
9,8g 135
C12:0
(fatty acids)
1,3g 135
C14:0
(fatty acids)
1,2g 135
C16:0
(fatty acids)
3,4g 135
C18:0
(fatty acids)
2,2g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,28g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,8g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,18g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,9g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,5g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
2,5g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,85g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0022g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0095g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0048g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,040g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0059g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0072g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,039g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,76g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,1g 135
Kolesterol
(cholesterol)
120mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
46g 80
Stivelse
(starch, total)
20g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
27g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
26g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,60g 135
Protein
(protein, total)
4,9g 135
Salt
(salt)
0,50g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
300RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
290µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
100µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
3,4µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,6alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,14mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,20mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 135
Folat
(folate, total)
19µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,60µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
31mg 135
Jern
(iron, total)
0,70mg 135
Natrium
(sodium)
200mg 135
Kalium
(potassium)
70mg 135
Magnesium
(magnesium)
9,0mg 135
Sink
(zinc)
0,50mg 135
Selen
(selenium)
5,0µg 135
Kopper
(copper)
0,050mg 135
Fosfor
(phosphorus)
85mg 135
Jod
(iodine)
12µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0203
Cookie (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1370
Sugar beet
C0157
White sugar
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0186
Egg added
H0272
Margarine added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: