Søk i matvaretabellen:

Formkake, marmor

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
28g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
370kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
17g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
7,3g 135
C12:0
(fatty acids)
0,94g 135
C14:0
(fatty acids)
0,87g 135
C16:0
(fatty acids)
2,6g 135
C18:0
(fatty acids)
1,7g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,20g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,1g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,14g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,9g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,4g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,9g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,61g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0020g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0076g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0039g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,034g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0047g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0056g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,035g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,55g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,4g 135
Kolesterol
(cholesterol)
99mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
45g 80
Stivelse
(starch, total)
22g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
23g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
22g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,4g 135
Protein
(protein, total)
7,0g 135
Salt
(salt)
0,58g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
220RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
220µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
75µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
2,6µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,9alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,12mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,50mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 135
Folat
(folate, total)
21µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,50µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
48mg 135
Jern
(iron, total)
1,0mg 135
Natrium
(sodium)
230mg 135
Kalium
(potassium)
160mg 135
Magnesium
(magnesium)
23mg 135
Sink
(zinc)
0,80mg 135
Selen
(selenium)
6,0µg 135
Kopper
(copper)
0,11mg 135
Fosfor
(phosphorus)
180mg 135
Jod
(iodine)
12µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0184
Milk added
H0186
Egg added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0272
Margarine added
H0351
Chemical leavening agent added
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0001
Packing medium not known
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: