Søk i matvaretabellen:

Formkake, med epler

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
48g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
270kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
14g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
5,6g 135
C12:0
(fatty acids)
0,75g 135
C14:0
(fatty acids)
0,68g 135
C16:0
(fatty acids)
2,0g 135
C18:0
(fatty acids)
1,3g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,16g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,0g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,11g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,6g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,7g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,5g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,49g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0015g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0060g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0030g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,027g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0036g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0044g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,028g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,45g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,9g 135
Kolesterol
(cholesterol)
80mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
31g 80
Stivelse
(starch, total)
13g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
19g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
13g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,5g 135
Protein
(protein, total)
3,8g 135
Salt
(salt)
0,47g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
180RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
170µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
70µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
2,1µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,4alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,10mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,30mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 135
Folat
(folate, total)
14µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,40µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
2,0mg 135
Kalsium
(calcium)
23mg 135
Jern
(iron, total)
0,60mg 135
Natrium
(sodium)
190mg 135
Kalium
(potassium)
120mg 135
Magnesium
(magnesium)
10mg 135
Sink
(zinc)
0,40mg 135
Selen
(selenium)
4,0µg 135
Kopper
(copper)
0,050mg 135
Fosfor
(phosphorus)
160mg 135
Jod
(iodine)
8,4µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1245
Apple
C0213
Fruit, peel undetermined, core, pit or seed removed
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0272
Margarine added
H0319
Wheat added
H0351
Chemical leavening agent added
J0001
Preservation method not known
K0001
Packing medium not known
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: