Søk i matvaretabellen:

Delfiakake

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
18g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
530kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
43g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
37g 135
C12:0
(fatty acids)
13g 135
C14:0
(fatty acids)
5,4g 135
C16:0
(fatty acids)
5,3g 135
C18:0
(fatty acids)
3,7g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,030g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,0g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,069g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,8g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,74g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,2g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,038g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0091g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,010g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0091g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,026g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0091g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0091g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,030g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,086g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,6g 135
Kolesterol
(cholesterol)
55mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
30g 80
Stivelse
(starch, total)
5,1g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
25g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
24g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,0g 135
Protein
(protein, total)
4,6g 135
Salt
(salt)
0,15g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
30RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
29µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
9,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,48µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,2alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,10mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,30mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 135
Folat
(folate, total)
14µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,40µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
35mg 135
Jern
(iron, total)
1,9mg 135
Natrium
(sodium)
58mg 135
Kalium
(potassium)
170mg 135
Magnesium
(magnesium)
42mg 135
Sink
(zinc)
0,80mg 135
Selen
(selenium)
3,0µg 135
Kopper
(copper)
0,32mg 135
Fosfor
(phosphorus)
100mg 135
Jod
(iodine)
5,6µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0135
Bakery product, sweetened (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1286
Palm
C0190
Fat or oil
E0151
Solid
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0003
Cooking method not applicable
H0186
Egg added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0358
Aerated by whipping
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: