Søk i matvaretabellen:

Vafler, med fløte/rømme, uten egg

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
51g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
270kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
16g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
10g 135
C12:0
(fatty acids)
0,51g 136
C14:0
(fatty acids)
1,6g 136
C16:0
(fatty acids)
4,1g 136
C18:0
(fatty acids)
1,6g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,53g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,6g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,20g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,2g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,59g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,48g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,078g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0096g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0030g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,013g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0072g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0097g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,10g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,52g 135
Kolesterol
(cholesterol)
42mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
27g 80
Stivelse
(starch, total)
25g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,6g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,2g 135
Protein
(protein, total)
5,0g 135
Salt
(salt)
0,44g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
210RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
200µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
98µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,090µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,64alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,11mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,080mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,50mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 135
Folat
(folate, total)
8,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,10µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
44mg 135
Jern
(iron, total)
0,50mg 135
Natrium
(sodium)
180mg 135
Kalium
(potassium)
100mg 135
Magnesium
(magnesium)
14mg 135
Sink
(zinc)
0,40mg 135
Selen
(selenium)
2,0µg 135
Kopper
(copper)
0,050mg 135
Fosfor
(phosphorus)
100mg 135
Jod
(iodine)
4,8µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0194
Pancake or waffle (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1201
Cow
C0161
Heavy cream
E0140
Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0319
Wheat added
H0351
Chemical leavening agent added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: