Søk i matvaretabellen:

Potetlompe, potetlefse, kjøpt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Brødvarer, industribakt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
55g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
720kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
170kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,40g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,070g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0019g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
0,050g 136
C18:0
(fatty acids)
0,0044g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,040g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,031g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,20g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,16g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,016g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,016g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,16g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
36g 80
Stivelse
(starch, total)
32g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,1g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,0g 135
Protein
(protein, total)
4,5g 135
Salt
(salt)
0,79g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,44alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,17mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,030mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,2mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,18mg 135
Folat
(folate, total)
26µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
13mg 135
Kalsium
(calcium)
8,0mg 135
Jern
(iron, total)
1,1mg 135
Natrium
(sodium)
320mg 135
Kalium
(potassium)
610mg 135
Magnesium
(magnesium)
34mg 135
Sink
(zinc)
0,60mg 135
Selen
(selenium)
1,0µg 135
Kopper
(copper)
0,14mg 135
Fosfor
(phosphorus)
92mg 135
Jod
(iodine)
1,6µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0107
Bakery product, unsweetened (US CFR)
A0819
Flatbread (EUROFIR)
B1218
Potato
C0240
Root, tuber or bulb, without peel
E0140
Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0319
Wheat added
H0337
Rye added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: