Søk i matvaretabellen:

Tykklefse, påsmurt, kjøpt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
23g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
410kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
22g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
9,2g 135
C12:0
(fatty acids)
2,0g 135
C14:0
(fatty acids)
1,3g 135
C16:0
(fatty acids)
2,5g 135
C18:0
(fatty acids)
1,5g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,19g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,7g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,094g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,6g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,2g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
2,6g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,92g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0040g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0021g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0051g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0028g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0037g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,84g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,0g 135
Kolesterol
(cholesterol)
14mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
49g 80
Stivelse
(starch, total)
26g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
22g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
21g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,3g 135
Protein
(protein, total)
4,9g 135
Salt
(salt)
0,49g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
160RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
160µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
69µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
2,6µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,1alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,11mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,040mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,60mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 135
Folat
(folate, total)
8,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,10µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
29mg 135
Jern
(iron, total)
0,50mg 135
Natrium
(sodium)
200mg 135
Kalium
(potassium)
93mg 135
Magnesium
(magnesium)
15mg 135
Sink
(zinc)
0,40mg 135
Selen
(selenium)
2,0µg 135
Kopper
(copper)
0,060mg 135
Fosfor
(phosphorus)
68mg 135
Jod
(iodine)
5,2µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0194
Pancake or waffle (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0008
Griddled
H0117
Flavoring or taste ingredient added
H0158
Sucrose added
H0186
Egg added
H0207
Filled or stuffed
H0272
Margarine added
J0100
Preserved by adding chemicals
K0003
No packing medium used
M0166
Plastic bag or pouch
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: