Søk i matvaretabellen:

Tykklefse, uten fyll

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
26g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
350kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
11g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,3g 135
C12:0
(fatty acids)
1,5g 135
C14:0
(fatty acids)
0,64g 135
C16:0
(fatty acids)
0,79g 135
C18:0
(fatty acids)
0,24g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,8g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,018g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,9g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,0g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,6g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,49g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,50g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,6g 135
Kolesterol
(cholesterol)
1,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
55g 80
Stivelse
(starch, total)
34g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
21g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
19g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,6g 135
Protein
(protein, total)
6,3g 135
Salt
(salt)
0,29g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
3,3RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
3,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
3,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,2µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,1alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,14mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,80mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 135
Folat
(folate, total)
10µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,10µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
37mg 135
Jern
(iron, total)
0,60mg 135
Natrium
(sodium)
120mg 135
Kalium
(potassium)
120mg 135
Magnesium
(magnesium)
20mg 135
Sink
(zinc)
0,50mg 135
Selen
(selenium)
3,0µg 135
Kopper
(copper)
0,070mg 135
Fosfor
(phosphorus)
86mg 135
Jod
(iodine)
4,6µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0135
Bakery product, sweetened (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0152
Divided into pieces
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0184
Milk added
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: