Søk i matvaretabellen:

Kjeks, søt, Gjende

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Småkaker, søt kjeks, kavring

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
2,8g 210
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1900kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
460kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
19g 210
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
10g 210
C12:0
(fatty acids)
3,1g 210
C14:0
(fatty acids)
1,2g 210
C16:0
(fatty acids)
2,9g 210
C18:0
(fatty acids)
1,7g 210
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,2g 210
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 210
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,1g 210
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,4g 210
C18:2n-6
(fatty acids)
1,4g 210
C18:3n-3
(fatty acids)
0,050g 210
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 210
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,050g 73m
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,4g 74m
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 60a
Karbohydrat
(carbohydrate)
65g 210
Stivelse
(starch, total)
44g 210
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
21g 210
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
19g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,6g 210
Protein
(protein, total)
6,6g 210
Salt
(salt)
0,67g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 60a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 60a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 60a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,3alfa-TE 210
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 210
Riboflavin
(riboflavin)
0,030mg 210
Niacin
(niacin, preformed)
1,3mg 210
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,12mg 210
Folat
(folate, total)
8,7µg 210
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,070µg 210
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
14mg 210
Jern
(iron, total)
0,87mg 210
Natrium
(sodium)
270mg 210
Kalium
(potassium)
190mg 210
Magnesium
(magnesium)
21mg 210
Sink
(zinc)
0,45mg 210
Selen
(selenium)
3,0µg 210
Kopper
(copper)
0,15mg 210
Fosfor
(phosphorus)
78mg 210
Jod
(iodine)
0,38µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0203
Cookie (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0174
Hydrogenated
H0263
Vegetable fat or oil added
H0351
Chemical leavening agent added
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73m
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
74m
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
210
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: