Søk i matvaretabellen:

Kjeks, grov, Kornmo

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Knekkebrød, smørbrødkjeks o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
8,0g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
400kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
11g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,1g 135
C12:0
(fatty acids)
1,5g 135
C14:0
(fatty acids)
0,59g 135
C16:0
(fatty acids)
0,77g 135
C18:0
(fatty acids)
0,20g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,7g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,014g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,8g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,3g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
2,0g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,51g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,34g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,4g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
64g 80
Stivelse
(starch, total)
47g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
17g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
16g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
5,9g 135
Protein
(protein, total)
9,3g 135
Salt
(salt)
0,26g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,083RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
1,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,2µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,3alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,30mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,050mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
3,0mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,10mg 135
Folat
(folate, total)
22µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
19mg 135
Jern
(iron, total)
2,1mg 135
Natrium
(sodium)
100mg 135
Kalium
(potassium)
220mg 135
Magnesium
(magnesium)
57mg 135
Sink
(zinc)
1,4mg 135
Selen
(selenium)
6,0µg 135
Kopper
(copper)
0,19mg 135
Fosfor
(phosphorus)
190mg 135
Jod
(iodine)
1,8µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0242
Cracker (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0133
Seed, skin present, germ present
E0140
Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0100
Flavoring or spice extract or concentrate added
H0158
Sucrose added
H0174
Hydrogenated
H0263
Vegetable fat or oil added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0128
Plastic wrapper
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: