Søk i matvaretabellen:

Skonrokk, grov

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Knekkebrød, smørbrødkjeks o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
6,0g 102
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
390kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
8,7g 102
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,1g 20
C12:0
(fatty acids)
0,13g 215
C14:0
(fatty acids)
0,10g 215
C16:0
(fatty acids)
2,2g 215
C18:0
(fatty acids)
0,34g 215
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,6g 20
C16:1 sum
(fatty acids)
0,027g 215
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,0g 215
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,1g 20
C18:2n-6
(fatty acids)
1,5g 215
C18:3n-3
(fatty acids)
0,16g 215
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 215
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 215
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 215
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0072g 215
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 215
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 215
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 215
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,17g 73l
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,7g 74l
Kolesterol
(cholesterol)
2,0mg 400e
Karbohydrat
(carbohydrate)
63g 80
Stivelse
(starch, total)
62g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,4g 102
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 102
Kostfiber
(fibre, total dietary)
9,0g 102
Protein
(protein, total)
11g 102
Salt
(salt)
1,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,17RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 400e
Beta-karoten
(beta-carotene)
2,0µg 400e
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,5alfa-TE 102
Tiamin
(thiamin)
0,24mg 400e
Riboflavin
(riboflavin)
0,20mg 400e
Niacin
(niacin, preformed)
7,1mg 400e
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,41mg 400e
Folat
(folate, total)
52µg 400e
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
40mg 102
Jern
(iron, total)
2,1mg 102
Natrium
(sodium)
500mg 102
Kalium
(potassium)
260mg 102
Magnesium
(magnesium)
60mg 102
Sink
(zinc)
1,8mg 102
Selen
(selenium)
4,5µg 400e
Kopper
(copper)
0,21mg 20
Fosfor
(phosphorus)
270mg 102
Jod
(iodine)
1,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0818
Leavened bread (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0133
Seed, skin present, germ present
E0133
Divided into halves, quarters or segments
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0138
Water removed
H0263
Vegetable fat or oil added
H0319
Wheat added
H0753
Yeast added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0197
Bag, sack or pouch
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73l
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 215: Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2007-2008. Transfett. Publisert rapport (2013); «Transfettsyrer i importerte oljer, vegetabilsk fett, kavring, kjeks og tillagede produkter». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article29996.ece/BINARY/Analyser+av+transfettsyrer+i+importerte+oljer%2C+kavring%2C+kjeks+og+tillagede+produkter
74l
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 215: Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2007-2008. Transfett. Publisert rapport (2013); «Transfettsyrer i importerte oljer, vegetabilsk fett, kavring, kjeks og tillagede produkter». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article29996.ece/BINARY/Analyser+av+transfettsyrer+i+importerte+oljer%2C+kavring%2C+kjeks+og+tillagede+produkter
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
102
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
215
Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2007-2008. Transfett. Publisert rapport (2013); «Transfettsyrer i importerte oljer, vegetabilsk fett, kavring, kjeks og tillagede produkter». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article29996.ece/BINARY/Analyser+av+transfettsyrer+i+importerte+oljer%2C+kavring%2C+kjeks+og+tillagede+produkter
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Søk i matvaretabellen: