Søk i matvaretabellen:

Klibrød, med hvetekli

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Knekkebrød, smørbrødkjeks o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
2,0g 100
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
310kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
3,2g 100
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,49g 100
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0011g 136
C16:0
(fatty acids)
0,19g 136
C18:0
(fatty acids)
0,071g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 100
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,46g 100
C16:1 sum
(fatty acids)
0,019g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,83g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,6g 100
C18:2n-6
(fatty acids)
0,93g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,51g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,51g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,93g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 100
Karbohydrat
(carbohydrate)
39g 80
Stivelse
(starch, total)
32g 100
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,6g 100
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 100
Kostfiber
(fibre, total dietary)
37g 100
Protein
(protein, total)
14g 100
Salt
(salt)
1,1g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 100
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 100
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,5alfa-TE 20
Tiamin
(thiamin)
0,52mg 100
Riboflavin
(riboflavin)
0,14mg 100
Niacin
(niacin, preformed)
14mg 100
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,20mg 20
Folat
(folate, total)
140µg 100
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
89mg 100
Jern
(iron, total)
8,8mg 100
Natrium
(sodium)
440mg 100
Kalium
(potassium)
1000mg 100
Magnesium
(magnesium)
350mg 100
Sink
(zinc)
8,0mg 100
Selen
(selenium)
5,0µg 100
Kopper
(copper)
0,78mg 100
Fosfor
(phosphorus)
670mg 100
Jod
(iodine)
1,4µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0819
Flatbread (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0288
Bran
E0140
Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0138
Water removed
H0337
Rye added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
100
Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: