Søk i matvaretabellen:

Flatbrød, kjøpt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Knekkebrød, smørbrødkjeks o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
3,4g 204
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
340kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,2g 204
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,30g 20
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0025g 136
C16:0
(fatty acids)
0,18g 136
C18:0
(fatty acids)
0,0077g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,20g 20
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0020g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,12g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,50g 20
C18:2n-6
(fatty acids)
0,59g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,070g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,070g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,59g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
67g 20
Stivelse
(starch, total)
64g 204
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,3g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
9,2g 204
Protein
(protein, total)
10g 204
Salt
(salt)
0,91g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,34alfa-TE 204
Tiamin
(thiamin)
0,29mg 204
Riboflavin
(riboflavin)
0,12mg 204
Niacin
(niacin, preformed)
1,1mg 204
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,13mg 204
Folat
(folate, total)
26µg 204
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
31mg 204
Jern
(iron, total)
1,7mg 204
Natrium
(sodium)
360mg 204
Kalium
(potassium)
320mg 204
Magnesium
(magnesium)
64mg 204
Sink
(zinc)
2,2mg 204
Selen
(selenium)
4,4µg 400e
Kopper
(copper)
0,25mg 204
Fosfor
(phosphorus)
230mg 204
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0819
Flatbread (EUROFIR)
B1324
Grain
C0155
Seed
E0153
Whole, shape achieved by forming, thickness <0.3 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0152
Grain added
H0366
Flattened
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
204
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Søk i matvaretabellen: