Søk i matvaretabellen:

Rundstykke, baguette, finbakstmel, hjemmebakt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Brødvarer, hjemmebakt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
35g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
270kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,8g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,68g 135
C12:0
(fatty acids)
0,20g 136
C14:0
(fatty acids)
0,080g 136
C16:0
(fatty acids)
0,26g 136
C18:0
(fatty acids)
0,036g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,73g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,019g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,64g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,85g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,80g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,11g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,11g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,81g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
51g 80
Stivelse
(starch, total)
50g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,8g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,70g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,1g 135
Protein
(protein, total)
7,5g 135
Salt
(salt)
1,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,17RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
2,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,16µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,80alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,20mg 87b
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 87b
Niacin
(niacin, preformed)
1,1mg 87b
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 87b
Folat
(folate, total)
38µg 87b
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 87b
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
13mg 135
Jern
(iron, total)
0,70mg 135
Natrium
(sodium)
410mg 135
Kalium
(potassium)
120mg 135
Magnesium
(magnesium)
14mg 135
Sink
(zinc)
0,70mg 135
Selen
(selenium)
4,0µg 135
Kopper
(copper)
0,11mg 135
Fosfor
(phosphorus)
120mg 135
Jod
(iodine)
1,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0818
Leavened bread (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0105
Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0256
Carbohydrate fermented
H0272
Margarine added
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0109
Home prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
87b
Beregnet ut fra estimert vitamintap (tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6, folat, vitamin B12) ved varmebehandling. http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/om_matvaregruppene_i_matvaretabellen
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: