Søk i matvaretabellen:

Loff, fint brød (0-25 %), kjøpt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Brødvarer, industribakt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
33g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
270kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,3g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,61g 135
C12:0
(fatty acids)
0,18g 136
C14:0
(fatty acids)
0,070g 136
C16:0
(fatty acids)
0,21g 136
C18:0
(fatty acids)
0,030g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,59g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,012g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,54g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,77g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,63g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,087g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,089g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,63g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
53g 80
Stivelse
(starch, total)
52g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,70g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,7g 135
Protein
(protein, total)
8,6g 135
Salt
(salt)
0,92g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,14µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,79alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,23mg 87b
Riboflavin
(riboflavin)
0,050mg 87b
Niacin
(niacin, preformed)
1,4mg 87b
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 87b
Folat
(folate, total)
30µg 87b
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 87b
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
14mg 135
Jern
(iron, total)
1,0mg 135
Natrium
(sodium)
370mg 135
Kalium
(potassium)
140mg 135
Magnesium
(magnesium)
26mg 135
Sink
(zinc)
0,90mg 135
Selen
(selenium)
4,0µg 135
Kopper
(copper)
0,11mg 135
Fosfor
(phosphorus)
110mg 135
Jod
(iodine)
1,6µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0818
Leavened bread (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0256
Carbohydrate fermented
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
87b
Beregnet ut fra estimert vitamintap (tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6, folat, vitamin B12) ved varmebehandling. http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/om_matvaregruppene_i_matvaretabellen
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: