Søk i matvaretabellen:

Puffet havre, Havrenøtter

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Kornblanding, frokostkorn

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
3,0g 210
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
400kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
6,5g 210
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,93g 71
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0083g 136
C16:0
(fatty acids)
0,82g 136
C18:0
(fatty acids)
0,091g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,2g 71
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0083g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,1g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,1g 71
C18:2n-6
(fatty acids)
2,1g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,066g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,066g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,1g 136
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
69g 210
Stivelse
(starch, total)
69g 210
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,19g 210
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
5,8g 210
Protein
(protein, total)
14g 210
Salt
(salt)
0,0080g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,49alfa-TE 210
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 60a
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 210
Niacin
(niacin, preformed)
1,1mg 210
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,46mg 210
Folat
(folate, total)
16µg 210
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
37mg 210
Jern
(iron, total)
3,5mg 210
Natrium
(sodium)
3,2mg 210
Kalium
(potassium)
400mg 210
Magnesium
(magnesium)
110mg 210
Sink
(zinc)
2,3mg 210
Selen
(selenium)
1,0µg 210
Kopper
(copper)
0,59mg 210
Fosfor
(phosphorus)
440mg 210
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0258
Breakfast cereal (US CFR)
A0816
Breakfast cereal (EUROFIR)
B1219
Oat
C0133
Seed, skin present, germ present
E0150
Whole, natural shape
F0014
Fully heat-treated
G0001
Cooking method not known
H0268
Puffed
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0172
Plastic container
M0197
Bag, sack or pouch
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
71
Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
210
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: