Puffet hvete, med sukker og honning, Honni korn
Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Kornblanding, frokostkorn
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
3,0g | 107a |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1600kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
380kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
1,5g | 107a |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
0,40g | 107a |
C12:0 (fatty acids) |
0,14g | 210 |
C14:0 (fatty acids) |
0,051g | 210 |
C16:0 (fatty acids) |
0,21g | 210 |
C18:0 (fatty acids) |
0,26g | 210 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 107a |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,40g | 107a |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,0021g | 210 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,53g | 210 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,70g | 107a |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,18g | 210 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,050g | 210 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 210 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 210 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 210 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 210 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 210 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 210 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 210 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,089g | 73m |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,13g | 74m |
Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 50 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
84g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
41g | 107a |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
43g | 107a |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
34g | 20 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
4,0g | 107a |
Protein (protein, total) |
6,0g | 107a |
Salt (salt) |
0,075g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
0,0RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 50 |
Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 50 |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 50 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,20alfa-TE | 210 |
Tiamin (thiamin) |
0,0mg | 60a |
Riboflavin (riboflavin) |
0,040mg | 210 |
Niacin (niacin, preformed) |
3,0mg | 210 |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,27mg | 210 |
Folat (folate, total) |
8,0µg | 210 |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,0µg | 50 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 50 |
Kalsium (calcium) |
19mg | 210 |
Jern (iron, total) |
1,6mg | 210 |
Natrium (sodium) |
30mg | 107a |
Kalium (potassium) |
220mg | 107a |
Magnesium (magnesium) |
60mg | 107a |
Sink (zinc) |
1,5mg | 107a |
Selen (selenium) |
5,0µg | 210 |
Kopper (copper) |
0,28mg | 210 |
Fosfor (phosphorus) |
180mg | 107a |
Jod (iodine) |
2,0µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0258
- Breakfast cereal (US CFR)
- A0816
- Breakfast cereal (EUROFIR)
- B1312
- Wheat
- C0133
- Seed, skin present, germ present
- E0140
- Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
- F0014
- Fully heat-treated
- G0001
- Cooking method not known
- H0136
- Sugar or sugar syrup added
- H0158
- Sucrose added
- H0268
- Puffed
- J0116
- Dehydrated or dried
- K0003
- No packing medium used
- M0156
- Paperboard container
- M0172
- Plastic container
- M0420
- Inner bag
- N0036
- Plastic
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 73m
- Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
- 74m
- Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 107a
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
- 210
- Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.