Søk i matvaretabellen:

Kornblanding, 4-korn

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Kornblanding, frokostkorn

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
13g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
320kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
3,2g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,50g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0049g 136
C16:0
(fatty acids)
0,43g 136
C18:0
(fatty acids)
0,036g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,79g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0041g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,74g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,4g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,2g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,093g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,093g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,2g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
57g 80
Stivelse
(starch, total)
43g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,8g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
13g 135
Protein
(protein, total)
11g 135
Salt
(salt)
0,010g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,083RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
1,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,88alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,41mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,13mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
3,4mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,22mg 135
Folat
(folate, total)
31µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
33mg 135
Jern
(iron, total)
3,5mg 135
Natrium
(sodium)
4,0mg 135
Kalium
(potassium)
380mg 135
Magnesium
(magnesium)
98mg 135
Sink
(zinc)
2,3mg 135
Selen
(selenium)
5,0µg 135
Kopper
(copper)
0,41mg 135
Fosfor
(phosphorus)
370mg 135
Jod
(iodine)
1,8µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0258
Breakfast cereal (US CFR)
A0816
Breakfast cereal (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0133
Seed, skin present, germ present
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
H0239
Rolled
H0322
Oat added
H0323
Barley added
H0337
Rye added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0154
Paperboard container with window
M0213
Box
N0036
Plastic
N0039
Paper or paperboard
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: