Surimi, LobNobs
Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
46g | 110b |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
390kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
91kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
0,52g | 110b |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
0,12g | 110b |
C12:0 (fatty acids) |
0,0042g | 110b |
C14:0 (fatty acids) |
0,0099g | 110b |
C16:0 (fatty acids) |
0,069g | 110b |
C18:0 (fatty acids) |
0,031g | 110b |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 20 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,16g | 110b |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,010g | 110b |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,14g | 110b |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,22g | 110b |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,072g | 110b |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,011g | 110b |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 110b |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 110b |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,012g | 110b |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0010g | 110b |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,027g | 110b |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0042g | 110b |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,080g | 110b |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,13g | 110b |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,092g | 110b |
Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 10 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
11g | 110b |
Stivelse (starch, total) |
0,0g | 10 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
4,2g | 110b |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 10 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 20 |
Protein (protein, total) |
10g | 110b |
Salt (salt) |
2,1g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 20 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
0,0RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 30 |
Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 20 |
Vitamin D (vitamin D) |
2,0µg | 110b |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,42alfa-TE | 30 |
Tiamin (thiamin) |
0,021mg | 30 |
Riboflavin (riboflavin) |
0,063mg | 30 |
Niacin (niacin, preformed) |
0,0mg | 110b |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,010mg | 110b |
Folat (folate, total) |
3,5µg | 30 |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,12µg | 110b |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 20 |
Kalsium (calcium) |
8,4mg | 30 |
Jern (iron, total) |
0,14mg | 30 |
Natrium (sodium) |
820mg | 110b |
Kalium (potassium) |
290mg | 110b |
Magnesium (magnesium) |
21mg | 30 |
Sink (zinc) |
0,28mg | 30 |
Selen (selenium) |
0,21µg | 110b |
Kopper (copper) |
0,021mg | 30 |
Fosfor (phosphorus) |
590mg | 110b |
Jod (iodine) |
0,0µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0267
- Seafood or seafood product (US CFR)
- A0804
- Seafood dish (EUROFIR)
- B1843
- Alaska pollock
- C0268
- Skeletal meat part, without bone, without skin
- E0147
- Whole, shape achieved by forming
- F0001
- Extent of heat treatment not known
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0146
- Starch added
- H0205
- Egg white added
- J0136
- Preserved by freezing
- K0003
- No packing medium used
- M0172
- Plastic container
- M0197
- Bag, sack or pouch
- N0036
- Plastic
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 30
- Verdien er beregnet fra lignende matvare.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 110b
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.