Fiskegrateng, kjøpt
Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
75g | 223b |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
500kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
120kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
4,6g | 223b |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
0,56g | 223b |
C12:0 (fatty acids) |
0,0045g | 223b |
C14:0 (fatty acids) |
0,016g | 223b |
C16:0 (fatty acids) |
0,33g | 223b |
C18:0 (fatty acids) |
0,13g | 223b |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 223b |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
2,6g | 223b |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,023g | 223b |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
2,5g | 223b |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
1,4g | 223b |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,90g | 223b |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,36g | 223b |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0020g | 223b |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0010g | 223b |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,010g | 223b |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,023g | 223b |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0030g | 223b |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,064g | 223b |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,46g | 223b |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,91g | 223b |
Kolesterol (cholesterol) |
32mg | 223b |
Karbohydrat (carbohydrate) |
12g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
8,0g | 223b |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
3,6g | 223b |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 10 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,80g | 223b |
Protein (protein, total) |
7,5g | 223b |
Salt (salt) |
0,77g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 20 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
42RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
41µg | 223b |
Beta-karoten (beta-carotene) |
12µg | 223b |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 60a |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,87alfa-TE | 223b |
Tiamin (thiamin) |
0,095mg | 223b |
Riboflavin (riboflavin) |
0,13mg | 223b |
Niacin (niacin, preformed) |
0,65mg | 223b |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,073mg | 223b |
Folat (folate, total) |
6,9µg | 223b |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,80µg | 223b |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 20 |
Kalsium (calcium) |
43mg | 223b |
Jern (iron, total) |
0,27mg | 223b |
Natrium (sodium) |
310mg | 223b |
Kalium (potassium) |
210mg | 223b |
Magnesium (magnesium) |
20mg | 223b |
Sink (zinc) |
0,38mg | 223b |
Selen (selenium) |
10µg | 223b |
Kopper (copper) |
0,045mg | 223b |
Fosfor (phosphorus) |
110mg | 223b |
Jod (iodine) |
31µg | 223b |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0267
- Seafood or seafood product (US CFR)
- A0804
- Seafood dish (EUROFIR)
- B1222
- Fish
- C0268
- Skeletal meat part, without bone, without skin
- E0134
- Semisolid with solid pieces
- F0023
- Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
- G0014
- Boiled
- H0151
- Spice or herb added
- H0221
- Fat or oil added
- J0136
- Preserved by freezing
- K0003
- No packing medium used
- M0159
- Paperboard or paper container
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 223b
- Beregnet gjennomsnitt fra referanse 223a: Mattilsynet. Analyseprosjekt 2015-2016. Fiskeprodukter. Publisert rapport (2016): "Næringsstoff- og tungmetallanalyser av fiskeprodukter". http://www.matportalen.no/verktoy/tilsynsresultater/article45159.ece/BINARY/Mattilsynet%20rapport:%20N%C3%A6ringsstoff%20og%20tungmetallanalyser%20av%20fiskeprodukter%202016