Fiskegrateng, First Price Fiskegrateng med makaroni
Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
76g | 223a |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
460kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
110kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
4,4g | 223a |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
0,53g | 223a |
| C12:0 (fatty acids) |
0,0050g | 223a |
| C14:0 (fatty acids) |
0,018g | 223a |
| C16:0 (fatty acids) |
0,29g | 223a |
| C18:0 (fatty acids) |
0,13g | 223a |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 223a |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
2,5g | 223a |
| C16:1 sum (fatty acids) |
0,021g | 223a |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
2,4g | 223a |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
1,3g | 223a |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
0,84g | 223a |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
0,35g | 223a |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0010g | 223a |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0070g | 223a |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,027g | 223a |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0030g | 223a |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,080g | 223a |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,47g | 223a |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,85g | 223a |
| Kolesterol (cholesterol) |
25mg | 223a |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
9,6g | 80 |
| Stivelse (starch, total) |
5,8g | 223a |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
3,8g | 223a |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 10 |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,60g | 223a |
| Protein (protein, total) |
7,5g | 223a |
| Salt (salt) |
0,73g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 20 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
51RAE | 85 |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
50µg | 223a |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
15µg | 223a |
| Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 60a |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,53alfa-TE | 223a |
| Tiamin (thiamin) |
0,080mg | 223a |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,14mg | 223a |
| Niacin (niacin, preformed) |
0,69mg | 223a |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,086mg | 223a |
| Folat (folate, total) |
6,1µg | 223a |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,99µg | 223a |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 20 |
| Kalsium (calcium) |
40mg | 223a |
| Jern (iron, total) |
0,20mg | 223a |
| Natrium (sodium) |
290mg | 223a |
| Kalium (potassium) |
220mg | 223a |
| Magnesium (magnesium) |
19mg | 223a |
| Sink (zinc) |
0,30mg | 223a |
| Selen (selenium) |
8,4µg | 223a |
| Kopper (copper) |
0,036mg | 223a |
| Fosfor (phosphorus) |
110mg | 223a |
| Jod (iodine) |
38µg | 223b |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0267
- Seafood or seafood product (US CFR)
- A0804
- Seafood dish (EUROFIR)
- B1440
- Saithe
- C0268
- Skeletal meat part, without bone, without skin
- E0134
- Semisolid with solid pieces
- F0023
- Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
- G0014
- Boiled
- H0151
- Spice or herb added
- H0184
- Milk added
- H0221
- Fat or oil added
- J0136
- Preserved by freezing
- K0003
- No packing medium used
- M0159
- Paperboard or paper container
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 223a
- Mattilsynet. Analyseprosjekt 2015-2016. Fiskeprodukter. Publisert rapport (2016): "Næringsstoff- og tungmetallanalyser av fiskeprodukter". http://www.matportalen.no/verktoy/tilsynsresultater/article45159.ece/BINARY/Mattilsynet%20rapport:%20N%C3%A6ringsstoff%20og%20tungmetallanalyser%20av%20fiskeprodukter%202016
- 223b
- Beregnet gjennomsnitt fra referanse 223a: Mattilsynet. Analyseprosjekt 2015-2016. Fiskeprodukter. Publisert rapport (2016): "Næringsstoff- og tungmetallanalyser av fiskeprodukter". http://www.matportalen.no/verktoy/tilsynsresultater/article45159.ece/BINARY/Mattilsynet%20rapport:%20N%C3%A6ringsstoff%20og%20tungmetallanalyser%20av%20fiskeprodukter%202016