Søk i matvaretabellen:

Torsk, filet, kokt

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
75g 136
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
450kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
110kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,3g 136
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,13g 136
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,011g 136
C16:0
(fatty acids)
0,11g 136
C18:0
(fatty acids)
0,034g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,13g 136
C16:1 sum
(fatty acids)
0,012g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,068g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,39g 136
C18:2n-6
(fatty acids)
0,022g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,011g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,11g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,011g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,20g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,34g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,045g 136
Kolesterol
(cholesterol)
77mg 136
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 20
Protein
(protein, total)
24g 136
Salt
(salt)
0,17g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
14RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
14µg 136
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
2,3µg 136
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,91alfa-TE 136
Tiamin
(thiamin)
0,065mg 136
Riboflavin
(riboflavin)
0,065mg 136
Niacin
(niacin, preformed)
2,7mg 136
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,18mg 136
Folat
(folate, total)
14µg 136
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,8µg 136
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
17mg 136
Jern
(iron, total)
0,26mg 136
Natrium
(sodium)
69mg 136
Kalium
(potassium)
530mg 136
Magnesium
(magnesium)
31mg 136
Sink
(zinc)
0,52mg 136
Selen
(selenium)
30µg 136
Kopper
(copper)
0,026mg 136
Fosfor
(phosphorus)
250mg 136
Jod
(iodine)
280µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1423
Cod
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0122
Divided or disintegrated
F0014
Fully heat-treated
G0020
Simmered, poached or stewed
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: