Søk i matvaretabellen:

Torsk, filet, ovnsstekt

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
74g 136
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
480kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
110kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,4g 136
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,14g 136
C12:0
(fatty acids)
0,0g 137
C14:0
(fatty acids)
0,012g 137
C16:0
(fatty acids)
0,12g 137
C18:0
(fatty acids)
0,036g 137
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,14g 136
C16:1 sum
(fatty acids)
0,013g 137
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,073g 137
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,42g 136
C18:2n-6
(fatty acids)
0,024g 137
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 137
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 137
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 137
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 137
C20:4n-6
(fatty acids)
0,012g 137
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,12g 137
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,012g 137
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,22g 137
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,35g 137
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,037g 137
Kolesterol
(cholesterol)
82mg 136
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 20
Protein
(protein, total)
25g 136
Salt
(salt)
0,18g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
15RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
15µg 136
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
2,5µg 136
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,97alfa-TE 136
Tiamin
(thiamin)
0,069mg 136
Riboflavin
(riboflavin)
0,069mg 136
Niacin
(niacin, preformed)
2,9mg 136
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,19mg 136
Folat
(folate, total)
15µg 136
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,9µg 136
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
18mg 136
Jern
(iron, total)
0,28mg 136
Natrium
(sodium)
74mg 136
Kalium
(potassium)
560mg 136
Magnesium
(magnesium)
33mg 136
Sink
(zinc)
0,56mg 136
Selen
(selenium)
32µg 136
Kopper
(copper)
0,028mg 136
Fosfor
(phosphorus)
270mg 136
Jod
(iodine)
280µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1423
Cod
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0122
Divided or disintegrated
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
137
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: