Søk i matvaretabellen:

Laks, filet, ovnsstekt

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fet fisk » Fet fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
58g 136
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1000kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
240kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
17g 136
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,3g 136
C12:0
(fatty acids)
0,0g 137
C14:0
(fatty acids)
0,62g 137
C16:0
(fatty acids)
2,0g 137
C18:0
(fatty acids)
0,44g 137
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,4g 136
C16:1 sum
(fatty acids)
0,79g 137
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,8g 137
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
5,4g 136
C18:2n-6
(fatty acids)
0,99g 137
C18:3n-3
(fatty acids)
0,33g 137
C20:3n-3
(fatty acids)
0,030g 137
C20:3n-6
(fatty acids)
0,030g 137
C20:4n-3
(fatty acids)
0,22g 137
C20:4n-6
(fatty acids)
0,089g 137
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
1,1g 137
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,55g 137
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
1,5g 137
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
3,7g 137
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,1g 137
Kolesterol
(cholesterol)
87mg 136
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 20
Protein
(protein, total)
22g 136
Salt
(salt)
0,13g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
28RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
28µg 136
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
11µg 136
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,5alfa-TE 136
Tiamin
(thiamin)
0,13mg 136
Riboflavin
(riboflavin)
0,12mg 136
Niacin
(niacin, preformed)
7,9mg 136
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,55mg 136
Folat
(folate, total)
7,6µg 136
Vitamin B12
(vitamin B12)
3,8µg 136
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
7,6mg 136
Jern
(iron, total)
0,33mg 136
Natrium
(sodium)
50mg 136
Kalium
(potassium)
490mg 136
Magnesium
(magnesium)
28mg 136
Sink
(zinc)
0,54mg 136
Selen
(selenium)
33µg 136
Kopper
(copper)
0,043mg 136
Fosfor
(phosphorus)
250mg 136
Jod
(iodine)
6,7µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B2250
Atlantic salmon
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0122
Divided or disintegrated
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
137
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: