Søk i matvaretabellen:

Alaska pollock, rå

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
0,0% 10
Vann
(water (moisture))
84g 450c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
72kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,70g 450c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,10g 450c
C12:0
(fatty acids)
0,0g 216
C14:0
(fatty acids)
0,0086g 216
C16:0
(fatty acids)
0,086g 216
C18:0
(fatty acids)
0,026g 216
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 60a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,20g 450c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0091g 216
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,052g 216
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,20g 450c
C18:2n-6
(fatty acids)
0,017g 216
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 216
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 216
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 216
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 216
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0086g 216
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,086g 216
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0086g 216
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,16g 216
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,26g 73b
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,034g 74b
Kolesterol
(cholesterol)
49mg 450c
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
16g 450c
Salt
(salt)
0,17g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 60a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 60a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 60a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,60alfa-TE 450c
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 450c
Riboflavin
(riboflavin)
0,090mg 450c
Niacin
(niacin, preformed)
2,6mg 450c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 450c
Folat
(folate, total)
5,0µg 450c
Vitamin B12
(vitamin B12)
2,0µg 450c
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 60a
Kalsium
(calcium)
12mg 450c
Jern
(iron, total)
0,20mg 450c
Natrium
(sodium)
68mg 450c
Kalium
(potassium)
220mg 450c
Magnesium
(magnesium)
30mg 450c
Sink
(zinc)
0,40mg 450c
Selen
(selenium)
27µg 450c
Kopper
(copper)
0,030mg 450c
Fosfor
(phosphorus)
120mg 450c
Jod
(iodine)
56µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B1843
Alaska pollock
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73b
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 216: Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2009. Div. fiskeslag. Publisert rapport (2012); "Nutritional composition of selected wild and farmed raw fish". http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9924.ece/BINARY/Nutritional+composition+of+selected+wild+and+farmed+raw+fish+%28PDF%29
74b
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 216: Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2009. Div. fiskeslag. Publisert rapport (2012); "Nutritional composition of selected wild and farmed raw fish". http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9924.ece/BINARY/Nutritional+composition+of+selected+wild+and+farmed+raw+fish+%28PDF%29
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
216
Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2009. Div. fiskeslag. Publisert rapport (2012); "Nutritional composition of selected wild and farmed raw fish". http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9924.ece/BINARY/Nutritional+composition+of+selected+wild+and+farmed+raw+fish+%28PDF%29
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.

Søk i matvaretabellen: