Søk i matvaretabellen:

Kongereke, rå

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Skalldyr, fiskeinnmat

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
0,0% 10
Vann
(water (moisture))
82g 450c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
330kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
77kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,70g 450c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,20g 450c
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0097g 136
C16:0
(fatty acids)
0,087g 136
C18:0
(fatty acids)
0,014g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 60a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,10g 450c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,027g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,096g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,20g 450c
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0068g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0019g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0019g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,017g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,10g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0058g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,087g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,20g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,026g 136
Kolesterol
(cholesterol)
150mg 450c
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 450c
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 450c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 450c
Protein
(protein, total)
18g 450c
Salt
(salt)
0,54g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 60a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 60a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 60a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,8alfa-TE 450c
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 60a
Riboflavin
(riboflavin)
0,050mg 450c
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 450c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 450c
Folat
(folate, total)
11µg 450c
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,0µg 450c
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 60a
Kalsium
(calcium)
44mg 450c
Jern
(iron, total)
0,70mg 450c
Natrium
(sodium)
220mg 450c
Kalium
(potassium)
130mg 450c
Magnesium
(magnesium)
28mg 450c
Sink
(zinc)
1,2mg 450c
Selen
(selenium)
34µg 450c
Kopper
(copper)
0,21mg 450c
Fosfor
(phosphorus)
160mg 450c
Jod
(iodine)
5,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B3495
Western king prawn
C0125
Skeletal meat part, without bone or shell
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.

Søk i matvaretabellen: