Søk i matvaretabellen:

Sushi, maki, laks

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
70g 134
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
560kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
130kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
4,3g 134
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,80g 134
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,092g 136
C16:0
(fatty acids)
0,57g 136
C18:0
(fatty acids)
0,073g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,0g 134
C16:1 sum
(fatty acids)
0,19g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,6g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,1g 134
C18:2n-6
(fatty acids)
0,38g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,070g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0052g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0052g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,032g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,013g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,16g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,080g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,22g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,60g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,42g 135
Kolesterol
(cholesterol)
13mg 134
Karbohydrat
(carbohydrate)
18g 80
Stivelse
(starch, total)
18g 134
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,32g 134
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,60g 134
Protein
(protein, total)
5,3g 134
Salt
(salt)
0,40g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
5,8RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
4,2µg 134
Beta-karoten
(beta-carotene)
19µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
1,6µg 134
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,51alfa-TE 134
Tiamin
(thiamin)
0,043mg 134
Riboflavin
(riboflavin)
0,045mg 134
Niacin
(niacin, preformed)
1,5mg 134
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,27mg 134
Folat
(folate, total)
14µg 134
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,56µg 134
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
3,3mg 134
Kalsium
(calcium)
20mg 134
Jern
(iron, total)
0,22mg 134
Natrium
(sodium)
160mg 134
Kalium
(potassium)
310mg 134
Magnesium
(magnesium)
12mg 134
Sink
(zinc)
0,47mg 134
Selen
(selenium)
4,8µg 134
Kopper
(copper)
0,087mg 134
Fosfor
(phosphorus)
66mg 134
Jod
(iodine)
45µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0804
Seafood dish (EUROFIR)
B1587
Atlantic salmon
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0152
Divided into pieces
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0212
Vegetable added
H0321
Rice added
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
134
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: