Søk i matvaretabellen:

Kremost, mager, Philadelphia

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Ost » Ost, halvfet, mager

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
72g 400f
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
780kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
190kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
16g 400f
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
11g 400f
C12:0
(fatty acids)
0,53g 400f
C14:0
(fatty acids)
1,7g 400f
C16:0
(fatty acids)
4,3g 400f
C18:0
(fatty acids)
1,5g 400f
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,8g 400f
C16:1 sum
(fatty acids)
0,27g 400f
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,3g 400f
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,69g 400f
C18:2n-6
(fatty acids)
0,36g 400f
C18:3n-3
(fatty acids)
0,12g 400f
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 30
C20:3n-6
(fatty acids)
0,011g 20
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0051g 20
C20:4n-6
(fatty acids)
0,014g 20
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,010g 400f
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,010g 400f
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 400f
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,14g 400f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,36g 400f
Kolesterol
(cholesterol)
50mg 400f
Karbohydrat
(carbohydrate)
3,4g 400f
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,7g 400f
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 400f
Protein
(protein, total)
7,8g 400f
Salt
(salt)
0,40g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
170RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
170µg 400f
Beta-karoten
(beta-carotene)
11µg 400f
Vitamin D
(vitamin D)
0,10µg 400f
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,39alfa-TE 400f
Tiamin
(thiamin)
0,020mg 400f
Riboflavin
(riboflavin)
0,10mg 400f
Niacin
(niacin, preformed)
0,040mg 400f
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,020mg 400f
Folat
(folate, total)
18µg 400f
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,13µg 400f
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 400f
Kalsium
(calcium)
52mg 400f
Jern
(iron, total)
0,070mg 400f
Natrium
(sodium)
160mg 400f
Kalium
(potassium)
42mg 400f
Magnesium
(magnesium)
4,3mg 400f
Sink
(zinc)
0,38mg 400f
Selen
(selenium)
4,0µg 400f
Kopper
(copper)
0,0mg 10
Fosfor
(phosphorus)
57mg 400f
Jod
(iodine)
14µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0185
Uncured cheese (US CFR)
A0786
Uncured cheese (EUROFIR)
B1201
Cow
C0245
Curd
E0119
Semisolid with smooth consistency
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0101
Lactic acid fermented
H0297
Milk or milk product added
H0367
Salt added
J0100
Preserved by adding chemicals
J0131
Preserved by chilling
J0135
Pasteurized by heat
K0003
No packing medium used
M0188
Plastic container, rigid or semirigid, aluminum lid
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
P0132
"light" label claim
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
30
Verdien er beregnet fra lignende matvare.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400f
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2016.02.17. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Søk i matvaretabellen: