Søk i matvaretabellen:

Sushi, nigiri, kveite

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
72g 134
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
480kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
110kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,5g 134
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,28g 134
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,044g 136
C16:0
(fatty acids)
0,20g 136
C18:0
(fatty acids)
0,038g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,60g 134
C16:1 sum
(fatty acids)
0,10g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,34g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,37g 134
C18:2n-6
(fatty acids)
0,080g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,018g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0075g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,015g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,089g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,018g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,12g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,28g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,099g 135
Kolesterol
(cholesterol)
20mg 134
Karbohydrat
(carbohydrate)
18g 80
Stivelse
(starch, total)
18g 134
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,16g 134
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,13g 134
Protein
(protein, total)
7,3g 134
Salt
(salt)
0,28g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
3,1RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
3,1µg 134
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
1,9µg 134
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,39alfa-TE 134
Tiamin
(thiamin)
0,032mg 134
Riboflavin
(riboflavin)
0,042mg 134
Niacin
(niacin, preformed)
2,1mg 134
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,30mg 134
Folat
(folate, total)
6,1µg 134
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,39µg 134
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
2,0mg 134
Kalsium
(calcium)
4,3mg 134
Jern
(iron, total)
0,10mg 134
Natrium
(sodium)
110mg 134
Kalium
(potassium)
160mg 134
Magnesium
(magnesium)
11mg 134
Sink
(zinc)
0,50mg 134
Selen
(selenium)
14µg 134
Kopper
(copper)
0,039mg 134
Fosfor
(phosphorus)
83mg 134
Jod
(iodine)
14µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0804
Seafood dish (EUROFIR)
B1877
Atlantic halibut
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0152
Divided into pieces
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0321
Rice added
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
134
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: