Søk i matvaretabellen:

Sushi, nigiri, laks

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
68g 134
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
620kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
150kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,0g 134
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,95g 134
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,18g 136
C16:0
(fatty acids)
0,61g 136
C18:0
(fatty acids)
0,13g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,8g 134
C16:1 sum
(fatty acids)
0,22g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,1g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,6g 134
C18:2n-6
(fatty acids)
0,33g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,10g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0083g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0083g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,061g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,025g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,31g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,16g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,42g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
1,1g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,41g 135
Kolesterol
(cholesterol)
24mg 134
Karbohydrat
(carbohydrate)
18g 80
Stivelse
(starch, total)
18g 134
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,16g 134
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,13g 134
Protein
(protein, total)
7,8g 134
Salt
(salt)
0,27g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
7,8RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
7,8µg 134
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
3,0µg 134
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,42alfa-TE 134
Tiamin
(thiamin)
0,047mg 134
Riboflavin
(riboflavin)
0,045mg 134
Niacin
(niacin, preformed)
2,4mg 134
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,32mg 134
Folat
(folate, total)
4,6µg 134
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,1µg 134
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
2,0mg 134
Kalsium
(calcium)
4,8mg 134
Jern
(iron, total)
0,16mg 134
Natrium
(sodium)
110mg 134
Kalium
(potassium)
160mg 134
Magnesium
(magnesium)
12mg 134
Sink
(zinc)
0,52mg 134
Selen
(selenium)
9,0µg 134
Kopper
(copper)
0,042mg 134
Fosfor
(phosphorus)
86mg 134
Jod
(iodine)
4,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0804
Seafood dish (EUROFIR)
B1587
Atlantic salmon
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0152
Divided into pieces
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0321
Rice added
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
134
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: