Søk i matvaretabellen:

Makrellfilet, i tomat, 60 % makrell, hermetisk

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
60g 106c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1000kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
240kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
19g 106c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,1g 106c
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
1,1g 136
C16:0
(fatty acids)
2,4g 136
C18:0
(fatty acids)
0,48g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 106c
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,0g 106c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,53g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,7g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
6,4g 106c
C18:2n-6
(fatty acids)
1,9g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,41g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,029g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,20g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,10g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
1,1g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,20g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
1,9g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
4,6g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,1g 136
Kolesterol
(cholesterol)
45mg 106c
Karbohydrat
(carbohydrate)
3,9g 80
Stivelse
(starch, total)
0,10g 106c
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,8g 106c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,90g 106c
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,8g 106c
Protein
(protein, total)
12g 106c
Salt
(salt)
1,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
34RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
9,0µg 106c
Beta-karoten
(beta-carotene)
310µg 106c
Vitamin D
(vitamin D)
2,9µg 106c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,2alfa-TE 106c
Tiamin
(thiamin)
0,12mg 106c
Riboflavin
(riboflavin)
0,21mg 106c
Niacin
(niacin, preformed)
6,1mg 106c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,51mg 106c
Folat
(folate, total)
19µg 106c
Vitamin B12
(vitamin B12)
5,4µg 106c
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 106c
Kalsium
(calcium)
15mg 106c
Jern
(iron, total)
1,3mg 106c
Natrium
(sodium)
400mg 106c
Kalium
(potassium)
500mg 106c
Magnesium
(magnesium)
27mg 106c
Sink
(zinc)
0,50mg 106c
Selen
(selenium)
30µg 106c
Kopper
(copper)
0,10mg 106c
Fosfor
(phosphorus)
150mg 106c
Jod
(iodine)
13µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1790
Atlantic mackerel
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0122
Divided or disintegrated
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0151
Spice or herb added
H0350
Tomato added
J0123
Sterilized by heat
K0037
Packed in gravy or sauce, vegetable
M0151
Metal container
M0194
Can, bottle or jar
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared
Z0220
Not drained

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
106c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: