Søk i matvaretabellen:

Kremost, Philadelphia

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Ost » Ost, helfet

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
63g 400f
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
280kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
27g 400f
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
18g 400f
C12:0
(fatty acids)
0,80g 400f
C14:0
(fatty acids)
2,8g 400f
C16:0
(fatty acids)
7,2g 400f
C18:0
(fatty acids)
2,6g 400f
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,4g 400f
C16:1 sum
(fatty acids)
0,45g 400f
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,5g 400f
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,2g 400f
C18:2n-6
(fatty acids)
0,61g 400f
C18:3n-3
(fatty acids)
0,20g 400f
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,020g 20
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0052g 20
C20:4n-6
(fatty acids)
0,024g 20
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,020g 400f
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,020g 400f
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 400f
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,60g 400f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,63g 400f
Kolesterol
(cholesterol)
85mg 400f
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,7g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,7g 400f
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 400f
Protein
(protein, total)
6,1g 400f
Salt
(salt)
0,67g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
290RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
280µg 400f
Beta-karoten
(beta-carotene)
19µg 400f
Vitamin D
(vitamin D)
0,10µg 400f
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,65alfa-TE 400f
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 400f
Riboflavin
(riboflavin)
0,17mg 400f
Niacin
(niacin, preformed)
0,070mg 400f
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 400f
Folat
(folate, total)
15µg 400f
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,22µg 400f
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 400f
Kalsium
(calcium)
88mg 400f
Jern
(iron, total)
0,12mg 400f
Natrium
(sodium)
270mg 400f
Kalium
(potassium)
71mg 400f
Magnesium
(magnesium)
7,3mg 400f
Sink
(zinc)
0,65mg 400f
Selen
(selenium)
2,9µg 400f
Kopper
(copper)
0,0mg 10
Fosfor
(phosphorus)
95mg 400f
Jod
(iodine)
14µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0185
Uncured cheese (US CFR)
A0786
Uncured cheese (EUROFIR)
B1201
Cow
C0245
Curd
E0119
Semisolid with smooth consistency
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0101
Lactic acid fermented
H0297
Milk or milk product added
H0367
Salt added
J0100
Preserved by adding chemicals
J0131
Preserved by chilling
J0135
Pasteurized by heat
K0003
No packing medium used
M0188
Plastic container, rigid or semirigid, aluminum lid
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400f
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2016.02.17. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Søk i matvaretabellen: