Kremost, Philadelphia
Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Ost » Ost, helfet
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
63g | 400f |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1200kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
280kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
27g | 400f |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
18g | 400f |
C12:0 (fatty acids) |
0,80g | 400f |
C14:0 (fatty acids) |
2,8g | 400f |
C16:0 (fatty acids) |
7,2g | 400f |
C18:0 (fatty acids) |
2,6g | 400f |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 10 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
6,4g | 400f |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,45g | 400f |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
5,5g | 400f |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
1,2g | 400f |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,61g | 400f |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,20g | 400f |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 20 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,020g | 20 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0052g | 20 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,024g | 20 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,020g | 400f |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,020g | 400f |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 400f |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,60g | 400f |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,63g | 400f |
Kolesterol (cholesterol) |
85mg | 400f |
Karbohydrat (carbohydrate) |
2,7g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
0,0g | 20 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
2,7g | 400f |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 20 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 400f |
Protein (protein, total) |
6,1g | 400f |
Salt (salt) |
0,67g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 20 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
290RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
280µg | 400f |
Beta-karoten (beta-carotene) |
19µg | 400f |
Vitamin D (vitamin D) |
0,10µg | 400f |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,65alfa-TE | 400f |
Tiamin (thiamin) |
0,030mg | 400f |
Riboflavin (riboflavin) |
0,17mg | 400f |
Niacin (niacin, preformed) |
0,070mg | 400f |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,040mg | 400f |
Folat (folate, total) |
15µg | 400f |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,22µg | 400f |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 400f |
Kalsium (calcium) |
88mg | 400f |
Jern (iron, total) |
0,12mg | 400f |
Natrium (sodium) |
270mg | 400f |
Kalium (potassium) |
71mg | 400f |
Magnesium (magnesium) |
7,3mg | 400f |
Sink (zinc) |
0,65mg | 400f |
Selen (selenium) |
2,9µg | 400f |
Kopper (copper) |
0,0mg | 10 |
Fosfor (phosphorus) |
95mg | 400f |
Jod (iodine) |
14µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0185
- Uncured cheese (US CFR)
- A0786
- Uncured cheese (EUROFIR)
- B1201
- Cow
- C0245
- Curd
- E0119
- Semisolid with smooth consistency
- F0018
- Partially heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0101
- Lactic acid fermented
- H0297
- Milk or milk product added
- H0367
- Salt added
- J0100
- Preserved by adding chemicals
- J0131
- Preserved by chilling
- J0135
- Pasteurized by heat
- K0003
- No packing medium used
- M0188
- Plastic container, rigid or semirigid, aluminum lid
- N0036
- Plastic
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
- 400f
- Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2016.02.17. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall