Søk i matvaretabellen:

Fiskeburger, panert, med brød, ost, saus, kjøpt

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
50g 209
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1000kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
240kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
11g 209
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,1g 209
C12:0
(fatty acids)
0,060g 136
C14:0
(fatty acids)
0,48g 136
C16:0
(fatty acids)
1,8g 136
C18:0
(fatty acids)
0,43g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,49g 209
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,1g 209
C16:1 sum
(fatty acids)
0,45g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,8g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,7g 209
C18:2n-6
(fatty acids)
0,86g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,24g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,016g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,016g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,11g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,048g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,57g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,29g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,78g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
2,1g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,0g 135
Kolesterol
(cholesterol)
22mg 209
Karbohydrat
(carbohydrate)
24g 209
Stivelse
(starch, total)
21g 209
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,0g 209
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
1,5g 209
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,8g 209
Protein
(protein, total)
9,6g 209
Salt
(salt)
1,2g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
15RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
15µg 209
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 60a
Vitamin D
(vitamin D)
0,012µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,4alfa-TE 209
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 209
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 400e
Niacin
(niacin, preformed)
1,1mg 209
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,12mg 209
Folat
(folate, total)
11µg 209
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,3µg 209
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,20mg 209
Kalsium
(calcium)
56mg 209
Jern
(iron, total)
0,40mg 209
Natrium
(sodium)
470mg 209
Kalium
(potassium)
220mg 209
Magnesium
(magnesium)
18mg 209
Sink
(zinc)
0,60mg 209
Selen
(selenium)
11µg 209
Kopper
(copper)
0,070mg 209
Fosfor
(phosphorus)
180mg 209
Jod
(iodine)
38µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0218
Sandwich (US CFR)
A0804
Seafood dish (EUROFIR)
B1423
Cod
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0005
Baked or roasted
G0008
Griddled
G0029
Deep-fried
H0188
Breaded or batter-coated
H0207
Filled or stuffed
H0256
Carbohydrate fermented
H0319
Wheat added
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0111
Fast food restaurant prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
209
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Søk i matvaretabellen: