Fiskeburger, panert, med brød, ost, saus, kjøpt
Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
50g | 209 |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1000kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
240kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
11g | 209 |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
2,1g | 209 |
C12:0 (fatty acids) |
0,060g | 136 |
C14:0 (fatty acids) |
0,48g | 136 |
C16:0 (fatty acids) |
1,8g | 136 |
C18:0 (fatty acids) |
0,43g | 136 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,49g | 209 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
4,1g | 209 |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,45g | 136 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
2,8g | 136 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
3,7g | 209 |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,86g | 136 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,24g | 136 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,016g | 136 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,016g | 136 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,11g | 136 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,048g | 136 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,57g | 136 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,29g | 136 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,78g | 136 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
2,1g | 135 |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
1,0g | 135 |
Kolesterol (cholesterol) |
22mg | 209 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
24g | 209 |
Stivelse (starch, total) |
21g | 209 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
3,0g | 209 |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
1,5g | 209 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
2,8g | 209 |
Protein (protein, total) |
9,6g | 209 |
Salt (salt) |
1,2g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
15RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
15µg | 209 |
Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 60a |
Vitamin D (vitamin D) |
0,012µg | 20 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
1,4alfa-TE | 209 |
Tiamin (thiamin) |
0,090mg | 209 |
Riboflavin (riboflavin) |
0,060mg | 400e |
Niacin (niacin, preformed) |
1,1mg | 209 |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,12mg | 209 |
Folat (folate, total) |
11µg | 209 |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
1,3µg | 209 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,20mg | 209 |
Kalsium (calcium) |
56mg | 209 |
Jern (iron, total) |
0,40mg | 209 |
Natrium (sodium) |
470mg | 209 |
Kalium (potassium) |
220mg | 209 |
Magnesium (magnesium) |
18mg | 209 |
Sink (zinc) |
0,60mg | 209 |
Selen (selenium) |
11µg | 209 |
Kopper (copper) |
0,070mg | 209 |
Fosfor (phosphorus) |
180mg | 209 |
Jod (iodine) |
38µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0218
- Sandwich (US CFR)
- A0804
- Seafood dish (EUROFIR)
- B1423
- Cod
- C0268
- Skeletal meat part, without bone, without skin
- E0147
- Whole, shape achieved by forming
- F0023
- Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
- G0005
- Baked or roasted
- G0008
- Griddled
- G0029
- Deep-fried
- H0188
- Breaded or batter-coated
- H0207
- Filled or stuffed
- H0256
- Carbohydrate fermented
- H0319
- Wheat added
- H0753
- Yeast added
- J0001
- Preservation method not known
- K0003
- No packing medium used
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0111
- Fast food restaurant prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 135
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
- 136
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
- 209
- Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
- 400e
- Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall