Søk i matvaretabellen:

Brisling, i olje, avrent, hermetisk

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
59g 207
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
260kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
21g 207
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,7g 207
C12:0
(fatty acids)
0,0g 207
C14:0
(fatty acids)
0,92g 207
C16:0
(fatty acids)
3,0g 207
C18:0
(fatty acids)
0,64g 207
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
10g 207
C16:1 sum
(fatty acids)
0,78g 207
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,1g 207
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,9g 207
C18:2n-6
(fatty acids)
3,9g 207
C18:3n-3
(fatty acids)
0,10g 207
C20:3n-3
(fatty acids)
0,020g 207
C20:3n-6
(fatty acids)
0,020g 207
C20:4n-3
(fatty acids)
0,080g 207
C20:4n-6
(fatty acids)
0,060g 207
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
1,0g 207
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,12g 207
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
1,5g 207
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
3,3g 73c
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
4,0g 74c
Kolesterol
(cholesterol)
92mg 207
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 20
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
18g 207
Salt
(salt)
0,85g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
29RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
28µg 207
Beta-karoten
(beta-carotene)
5,9µg 207
Vitamin D
(vitamin D)
8,9µg 207
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,9alfa-TE 207
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 60a
Riboflavin
(riboflavin)
0,29mg 20
Niacin
(niacin, preformed)
5,1mg 207
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,16mg 207
Folat
(folate, total)
8,1µg 207
Vitamin B12
(vitamin B12)
7,8µg 207
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
290mg 207
Jern
(iron, total)
1,7mg 207
Natrium
(sodium)
340mg 207
Kalium
(potassium)
260mg 207
Magnesium
(magnesium)
42mg 207
Sink
(zinc)
1,8mg 207
Selen
(selenium)
19µg 207
Kopper
(copper)
0,086mg 207
Fosfor
(phosphorus)
420mg 207
Jod
(iodine)
8,9µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1235
Sprat
C0105
Whole animal, with skin, feathers or scales, eviscerated
E0150
Whole, natural shape
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0221
Fat or oil added
J0123
Sterilized by heat
K0021
Packed in vegetable oil
M0151
Metal container
M0194
Can, bottle or jar
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared
Z0219
Drained

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73c
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
74c
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
207
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: